Ik help jou om jezelf eindelijk genoeg te voelen, zowel vanbinnen als vanbuiten! 


 Ik ben zo blij dat je me gevonden hebt! Laat ons samen een mooi leven vol eigenwaarde en zelfliefde creëren.





Wat ben ik blij dat ik jou welkom mag heten (bij) Mooi Mens.  Hier vind je een plek waar jij centraal staat, waar je welkom bent met al je onzekerheden en twijfels.

Mooi Mens is een coach praktijk die zich richt op (jong)volwassenen vanaf 15 jaar.  Je kan hier terecht voor individuele ondersteuning en groepstrainingen. 

Ups en downs horen bij het leven, maar soms heb je het gevoel vast te zitten.  Je hebt het gevoel dat je je steeds moet aanpassen aan de verwachtingen van anderen.  Je doet je uiterste best maar toch voel je jezelf nooit goed genoeg.  Je ziet er niet zo uit als je er uit zou willen zien en soms laat je lichaam je gewoon in de steek.  Stress neemt de overhand.  Je bent constant aan het piekeren, ontwijkt je spiegelbeeld, kan niet meer zo goed slapen.  Je weet dat je het zo niet meer wil, maar wat wil je dan wel. Je voelt je eenzaam met je probleem, niemand die je lijkt te snappen.

Het is mijn intentie om jou alle tools aan te reiken om jezelf uit moeilijke periodes te coachen. Want bepaalde patronen zijn nu eenmaal moeilijk te doorbreken. Tijdens dit proces ben ik je metgezel en persoonlijke cheerleader. 


Voor Wie?
Voor jongeren

  
In je jonge leven voel je je vaak alleen.  Je bent anders dan je ouders, maar voelt ook verschillen met klasgenoten, vrienden van de sportkring,... Je wilt er zo graag bij horen en toch voel je dat je anders bent.  Dit bezorgt je stress, onzekerheid, faalangst, ... Bovendien moet je net op dit moment heel wat keuzes maken die je leven bepalen.
Je ligt wakker en je weet niet meer welke weg de juiste weg is.


Voor volwassenen

 
In ons volwassen leven lopen we soms vast in perfectionisme, faalangst, omgaan met ons veranderend lichaam, fertiliteitsproblemen of twijfels aan je ouderschap.  Dit hoeft niet altijd zo groot te zijn.  Soms heb je gewoon nood aan enkele gesprekken met iemand die erbuiten staat.  Soms voldoet 1 gesprek maar op andere momenten heb je het nodig om enkele vaardigheden aan te leren om je patronen te kunnen doorbreken.
Voor scholen/teams

 
In scholen en voor teams geef ik rots en water trainingen.  In deze weerbaarheidstraining ligt de focus op het leven in groep en het trouw blijven aan jezelf. 
Wat is vriendschap en moet ik vrienden zijn met iedereen?
Hoe vorm ik een positief zelfbeeld?
Rustig worden, hoe doe je dat?
Ik wil me wel concentreren, maar mijn hoofd doet niet mee.
Omgaan met met regels, grenzen, winnen en verliezen, inleven in een ander, lichaamstaal, ... Het komt allemaal aan bod.
   Copyright Isabel Cambre   Terms of Service    Privacy Policy