Ik geloof dat ELKE vrouw een MOOIE vrouw is!

Hallo, ik ben Isabel.

Ik ben een sterke single vrouw die vol zelfgeloof in het leven staat.  
Ik heb nog niet alles gerealiseerd en nu ik weet dat 'the sky the limit is', ga ik ten volle om mijn droomleven te realiseren. Mijn verhaal, met zijn ups en downs, deel ik op mijn social media accounts 'mooimens.be' op Facebook, Instagram, YouTube én in mijn blog.

Ik was nochtans niet altijd het meisje dat ging voor haar dromen. Ik wou vooral geaccepteerd worden door anderen en het plaatje van 'huisje, tuintje, boompje, kindjes' realiseren. Oh ja, en misschien ook wel een andere job, maar deze vond ik wel ok en had te veel voordelen om andere keuzes te durven maken.  

Op jonge leeftijd (10 jaar) ontdekten de dokters dat ik een waterhoofd had.  Ik onderging een operatie om een 'drain' te krijgen die mijn hersenvocht hielp wegvloeien.  Ik weet nog dat ik ontwaakte en constant aan mijn voorhoofd voelde, omdat ik niet kon geloven dat ik er geen druk meer voelde.
Voordien was ik altijd een stil kind dat zich volledig afzonderde van haar omgeving. Plots kwam er ruimte, ontdekte ik een leven zonder hoofdpijn,... Dat was natuurlijk geweldig, ware het niet dat ik plots wél graag veel vrienden en drukte had.  Mijn klasgenoten hadden echter maanden les gehad zonder mij, ze dachten dat mijn ziekte 'besmettelijk' was en ik had geen idee hoe ik daarmee om moest gaan.  Ik was bijgekomen én mijn coördinatie was compleet in de war. Ik kwam terug op school met nieuwe verlangens, ik wou vrienden, maar ik had geen idee hoe ik dat moest aanpakken. Ik voelde me anders dan anderen, minder waard, gevoeliger,...

Op dat moment leerde ik om me aan te passen aan mijn omgeving. Het werd mijn strategie om mensen te pleasen om op een goed blaadje te komen. Dat ik mezelf moest wegcijferen, nam ik er dan maar bij. Aan de buitenkant was ik een vrolijk meisje, maar vanbinnen voelde ik me verschrikkelijk. Dit resulteerde in me niet goed genoeg voelen om een jongen te ontmoeten, wat dan uiteraard ook niet gebeurde. Hoe ging ik daarmee om? Door me te fixeren op mijn gewicht.

Ik bleef het gevoel hebben er niet bij te horen en achter te lopen op anderen, zelfs in mijn volwassen leven. Ik voelde me dankbaar als iemand me accepteerde. En als mijn vriend zei dat ik echt niet de mooiste vrouw in de kamer was, maar dat hij me toch het liefste zag, of dat hij zich niet opgewonden voelde door mijn dikke buik, dan accepteerde ik dat en wou ik mezelf veranderen. Dit lukte uiteraard niet, want ik cijferde mezelf zo weg dat voeding mijn enige troostmiddel was.
En toen ik ook nog geopereerd moest worden omwille van een gezwel in mijn hypofyse, voelde het alsof ik gewoon niet bestemd was voor geluk. 

Dit gezwel gaf me een gevoel dat ik een andere wending moest geven aan mijn leven, alleen had ik geen idee hoe.  Ik ging naar een psycholoog, en hoewel die me geweldig heeft geholpen, gaf het me vooral inzicht in waar mijn struggles vandaan kwamen, maar niet hoe ik anders in het leven kon gaan staan. En toen was het Corona-tijd.  Tijd om even na te denken en te bezinnen wat anders kon.  Door online te scrollen ontdekte ik de Inge Rock Academy.  Ik twijfelde even of ik me al dan niet zou inschrijven. En toch waagde ik de sprong. Het bleek de mooiste beslissing van mijn leven.  Ik ontdekte de verandering die coaching te weeg kan brengen. Ik ontdekte mijn ware zelf én hoe ik de overtuigingen die ik heel mijn leven meesleurde kan ombuigen. Ik ontdekte ook mijn eigen passie om anderen te coachen.  

Hierdoor is mijn leven vandaag heel anders.
 
Ik ontdekte dat zelfliefde de basis van alles is én dat ik zélf een grote invloed heb op de reacties van mijn omgeving.  Mijn leven veranderde drastisch.
 
Ik ontdekte mijn missie als coach om anderen te ondersteunen op dit pad.
Ik slank af, omdat ik ervoor kies om mijn lichaam beter te verzorgen.
Ik kies om te gaan voor mijn dromen, waaronder een fertiliteitsprogramma en trouw aan mezelf te leven.
Ik voel wat er te voelen valt én lach vanuit mijn hart.
Ik heb een goedlopende praktijk vol leuke klanten.


Wat je over mij moet weten

😘 Ik voelde me jarenlang slachtoffer, terwijl ik niet door had dat ik zelf de sleutel in     handen had.👜 Ik leerde mezelf aan om blij te zijn met mijn spiegelbeeld, dat vind ik het leukste      om door te geven.🔥 Ik vind het heerlijk om mijn lichaam te kunnen danken voor alles wat het voor me     doet én om te voelen wat het nodig heeft en er een zo gepast mogelijk antwoord
     op te geven.🦄 Ik sta stil bij mijn gevoelens en gedachten om zo mijn gedrag steeds meer te     veranderen.

 
  Waarom ik?

Ik was net als jou. Ik weet hoe het voelt om jezelf niets waard te vinden en om niet in jezelf te geloven.  

Ik weet wat het is om een lichaam te hebben dat er niet uitziet zoals je zou willen én dat niet functioneert zoals je zou willen.
Ik weet wat het is om het gevoel te hebben dat anderen beter slagen in het leven, alsof jij de enige bent die een bepaalde memo over het bereiken van een succesvol leven niet gekregen heeft. 
Ik weet wat het is om maar tevreden te zijn met wat je hebt, omdat je gelooft dat je niet meer waard bent. 

En ik wil dat jij weet dat de oplossing niet buiten jezelf gezocht moet worden, maar dat de juiste mindset je gaat brengen waar je wilt zijn. Je droomleven is mogelijk, mits je bereid bent om het nodige innerlijke werk te doen.  Dat is exact wat ik jou aanleer in mijn praktijk.

Volg me ook op facebook

Word lid van de Facebookgroep 'ALLEMAAL MOOIE MENSEN' en krijg zo alvast tonnen gratis informatie, dagdagelijkse tips en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

Liever klank & beeld?

Dan ben je welkom op mijn instagram account MooiMens.be

10 zotte (en onnodige) weetjes  1. Ik heb een hele luide lach!
  2. Ik heb een tattoo op mijn linker pols nl een hartje met een vliegtuig erin.  Ik koos dit als symbool om dicht bij mijn gevoel te blijven in plaats van rationaliteit te laten winnen, iets wat veel evidenter is op reis als thuis.
  3. Ik hou van koken.
  4. Ik ben 's ochtends meestal heel actief, zeker na mijn eerste tas koffie.
  5. Ik doe aan crossfit.
  6. Ik kan niet tv kijken zonder iets om handen te hebben.
  7. Geboren in november ... een schorpioen.
  8. Ik ben zot van reizen, in groep, met vrienden, maar ook alleen!
  9. Ik vind Gerard Butler de knapste man ter wereld!
  10. Ik ben zot van filmpjes met honden! (en katten en alle andere dieren)

En nu wil ik jou leren kennen!

Hééé, nu jij mij leerde kennen, wil ik erg graag jou leren kennen!

Als je al lid bent van de besloten facebookgroep 'Allemaal mooie mensen' dan ben je zo goed als familie ... enne ik ben nieuwsgierig van aard.

Dus stel jezelf even voor in de groep.  

Isabel Cambré - Mind Expert en Life Coach
Mooi Mens - Herenthoutse Steenweg 43 - 2288 Bouwel - BTW BE0773.326.065
@copywright Mooi Mens