Het is mijn passie om vrouwen te leren weer in zichzelf te geloven. In onze media worden we overstelpt door verwachtingen waar een vrouw aan moet voldoen.  We leren ons steeds meer vergelijken met anderen en focussen op onze minpunten.  

Prachtige vrouwen staan eindeloos voor de spiegel en kijken enkel naar dat rimpeltje dat hun niet aanstaat.   Of ze gaan vlak na hun bevalling streng diëten waardoor ze hun lichaam onder druk zetten.  Dat terwijl ze vergeten dat hun lichaam net leven heeft geschonken en dat ze het best even de tijd mogen geven om hiervan te recupereren.

Zelfs de plussize modellen moeten voldoen aan bepaalde verhoudingen of maten.  Zelden zijn dit vrouwen met een dikkere buik en kleine borsten.   Hierdoor worden we als vrouw nog meer gestigmatiseerd.

Wanneer hierbij ook nog eens gezondheidsproblemen of fertiliteitsproblemen bovenop komen, is het des te verleidelijker om te focussen op de negatieve eigenschappen van ons lichaam.  Althans, zo was het bij mij!

Het is daarom mijn missie om vrouwen weer te laten kijken naar hun krachten.  Om hen (opnieuw) te leren hun lichaam lief te hebben en dankbaar te zijn voor alles wat het voor hen doet. Om die interne criticus niet meer aan het stuur van ons leven te laten zitten. Als volslanke vrouw ben je meer dan ‘een mooi gezichtje’. Je hebt ook een prachtig lichaam. Rimpels horen bij het ouder worden, dit heeft zijn charme!

Wist je dat je interne dialoog, die gedachten die in je hoofd komen, helemaal kan leren ombuigen.   Dat is voor iedereen haalbaar en het is dan ook mijn missie om iedereen te leren om vol liefde in de spiegel te kijken en gelukkig leren zijn met haar reflectie! Maar ook focussen op het positieve en jouw eigen oneindige potentieel in de wereld durven zetten.   Een vrouw heeft eindeloze kracht die ze vaak verstopt achter ‘zorgen voor anderen’.  Ik leer vrouwen liefde én zorg geven aan zichzelf, want wat je aan jezelf geeft, ga je veel gemakkelijker doorgeven aan je kinderen én je hele omgeving.

Ik wil vrouwen ondersteunen om zichzelf liever te leren zien én om zichzelf te coachen doorheen de moeilijke momenten. Het is mijn intentie om een metgezel te zijn tijdens de moeilijke periodes en iemand op wie ze kunnen leunen tijdens de moeilijke momenten.
Na het succesvol afronden van één van mijn coaching trajecten, bezitten mijn coachees alle tools om zichzelf en hun lichaam voor de rest van hun leven elke dag liever te zien.

Mijn pijlers:
 • Alles begint met vol liefde, mildheid en geduld naar jezelf te kijken.
 • Een focus behouden op al het positieve dat het leven ons te bieden hebben.
 • Kijken naar de waarde die jij hebt als persoon en ze ook ongetemd in de wereld zetten.
 • Vol zelfvertrouwen stappen zetten naar onze dromen.
 • Geloven in je eigen capaciteiten.
 • Dankbaar zijn voor alle ervaringen die ons lichaam ons mogelijk maakt.
 • Vrouwen horen elkaar te ondersteunen in hun proces naar zelfliefde.  Gedaan met vergelijken! We gaan voor een wereld vol appreciatie voor ieders’ eigenheid.
 • Onze kinderen met de paplepel een voorbeeld geven hoe zij goed voor zichzelf kunnen zorgen, in zichzelf kunnen geloven, zichzelf kunnen vertrouwen én ten allen tijde van zichzelf kunnen houden.

Zelfliefde zou toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Vaak genoeg wordt er gedacht dat zelfliefde en eigenwaarde nu eenmaal iets is wat je hebt of niet hebt. We laten het afhangen van externe factoren zoals liefde van onze omgeving, een bepaald gewicht, carrière op het werk, …

Zelfliefde zegt echter niets over alle verwezenlijkingen in je leven. Het zegt vooral dat je je ‘goed genoeg’ voelt, tevreden bent met de persoon die je bent en dat je je dromen realiseert omdat je weet dat jij het waard bent om je droomleven in realiteit om te zetten. Zonder zelfliefde streef je enkel naar realisaties en erkenning.

Zelfliefde is aan te leren, al vraagt het inzet om bepaalde patronen vaarwel te zeggen. Je mag gaan voor je dromen, je mag je lichaam nu al graag zien, onvoorwaardelijk!

Eens je de zelfliefde en zelfvertrouwen door je aderen voelt stralen, verandert de wereld rondom je. Het is het zaligste gevoel dat er is, en plots loopt het leven veel gemakkelijker. En dat gevoel ervaren, dat gun ik iedereen.  

Sinds zelfliefde op mijn pad kwam, leerde ik om:
 • grenzen te stellen
 • te staan voor wie ik ben
 • mijn ego op de achterbank te zetten
 • te herkennen wanneer mijn innerlijke dramaqueen de wereld overneemt
 • vanuit rust naar de wereld te kijken
 • te genieten van het proces
 • trots te zijn op de evolutie die ik maak
 • falen zien als een essentieel onderdeel op mijn pad naar succes
 • mijn focus te verschuiven van afslanken omwille van de maatschappij naar kiezen om mijn lichaam gezonde voeding te geven
 • dankbaar te zijn voor alle uitdagingen die op mijn pad komen
 • mild, liefdevol en rustig tegen mezelf te praten.
Kortom, ik werd een andere vrouw. Door deze liefde aan mezelf te geven, voel ik dat ik nog meer liefde overheb om aan anderen te geven. Liefde om aan mijn klanten hun zijde te staan tijdens hun eigen proces naar het accepteren van hun lichaam en wie ze zijn. Uiteindelijk heb je maar 1 persoon nodig die in jou gelooft, en zo lang je zelf die persoon nog niet bent, wil ik hem heel graag voor je zijn.
Hoeveel leuker zou jouw leven zijn als je wat meer vertrouwen had in je eigen kunnen, wat meer geloofde in je eigen kwaliteiten?